Jaarcongres Podologie

Terug naar overzicht

Kindervoet centraal op Jaarcongres Podologie 

Maandag 16 april 2018 organiseert Stichting LOOP het 18e Jaarcongres voor de Podologie. De ontmoetingsplek voor kennisuitwisseling tussen professionals met interesse in voet- en houdingszorg.
Dit jaar is het thema: Kindervoeten op spreekuur.

Dit thema is uitgangspunt voor de lezingen die deze dag gepland staan. Welke innovaties zijn er binnen voet- en houdingszorg, hoe gaan we om met kinderen in de praktijk, dynamisch bewegen etc. Enkele sprekers die op dit moment op het programma staan zijn o.a.: Diederik A. Vergroesen (orthopedisch chirurg met aandachtsgebieden kinderorthopedie en voet/enkel Spaarne Gasthuis), Jacqueline Lohle-Akkersdijk (kinderfysiotherapeut (MPPT) en sensorische integratietherapeut Hogeschool Utrecht), Dr. Jolanda de Poorter (orthopedisch chirurg met aandachtsgebieden voet/enkel en kinderorthopedie Bergman Clinics), Sabina Kern (initiatiefneemster van het bewegingsmodel Dynamisch Bewegen).

Tevens is het congres dé ontmoetingsplek voor registerpodologen, podoposturaal therapeuten, voetkundig (sport)adviseurs en andere zorgverleners zoals fysiotherapeuten, gespecialiseerde pedicures, podotherapeuten en orthopedische schoenmakers. Op de PodoExpo presenteren leveranciers binnen de voetenbranche hun meest recente producten en diensten.
Voor meer informatie bezoekt u de website van het Jaarcongres voor de Podologie.